Živjo!

Mi smo Mammoth, spletna agencija za vse vaše spletne podvige. Izdelujemo spletne strani, namenske aplikacije, ter poskrbimo za vse vaše spletne potrebe s celovito ponudbo, že od leta 2013.

1428-Hand-Tool

Več o nas…

Ustvarjamo

Velike aplikacije

za mala podjetja

in srednja

ki ne stanejo na tisoče evrov.

Tako preprosto!

Smo ekipa izkušenih strokovnjakov za vse vaše spletne podvige! Ukvarjamo se z izdelavo spletnih aplikacij in strani od projekta do izvedbe vse pod eno streho. Širok spekter storitev izvajamo z povezovanjem zunanjih virov in poslovnih partnerjev s katerimi zagotavljamo izjemno veliko kakovost storitev.

onas_2

Brezskrbi, vstop na digitalen trg z nami je preprost in hiter. Naša ekipa je vedno pripravljena na klepet in bo poskrbela za svetovanje ter odgovorila na vsa vaša vprašanja. Strankam želimo zagotoviti varno in produktivno omrežje spletnih aplikacij za doseganje vse vrste poslovnih ciljev. 

Naš pristop in vizija sta omogočiti malim in srednjim podjetjim vstop na digitalen trg z celovito spletno rešitvijo in infrastrukturo po dostopni ceni, ter zagotoviti varno in preprosto uporabo. Strankam zagotavljamo svetovanje in podporo za vse vrste spletnih rešitev in aplikacij.

Našim naročnikom tako ni potrebno skrbeti za domene, strežnike, posodobitve ali varnost spletnih storitev, tako se lahko brezskrbno posvečajo svojemu poslu, saj bo naša ekipa poskrbela, da bo ekipa izkušenih strokovnjakov dosegljiva le z nekaj kliki.

Mammoth, David Harl s.p.
Dolga ulica 26, 2204 Miklavž na Dravskem polju
ID za DDV: 80489699
TRR: SI56 1010 0005 6170 367 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)

Pošljite nam sporočilo!

Splošna vprašanja:
mail info@mammoth.si
phone_2 068 603 204

Računi in plačila:
mail placila@mammoth.si

Zasebnost GDPR:
mail dpo@mammoth.si

Podpora uporabnikom:
mail podpora@mammoth.si
phone_2 068 603 204

Prodaja in marketing:
mail prodaja@mammoth.si