Pravno obvestilo

Dejavnost podjetja: Računalništvo in informatika
Ime podjetja:
Mammoth spletne storitve, David Harl s.p.
Dolga ulica 26
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Davčna številka: 80489699
Matična Številka: 8010994000
TRR: IBAN SI56 1010 0005 6170 367 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)

E-pošta: info@mammoth.si
Telefon: +386 68 603 204
Varstvo potrošnikov

Mammoth spletne storitve, David Harl s.p. kot ponudnik skladen z zakonskimi predpisi in normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga lahko potrošnik sprožil z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Mammoth.si kot ponudnik storitev preko spletne trgovine in spletnih naročil na območju RS na svojih spletnih straneh v skladu z zakonski normativi objavlja spletno platformo za reševanje potrošniških sporov (SRPS).
Platforma je naročnikom dosegljiva preko spodnje povezave:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Pravno obvestilo avtorske pravice
Vsa vsebina na spletnih straneh Mammoth.si je avtorsko zaščitena. Objavljena vsebina lahko vsebuje avtorsko zaščiteno vsebino tretjih oseb vendar je takšna vsebina uporabljena v skladu z zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah in po načelu proste uporabe avtorskega dela “Fair Use Policy” v teh primerih je takšno avtorsko delo označeno tudi z izvornim avtorjem in povratno povezavo.

Pravno obvestilo o zaščitah in lastništvu pripadajočih blagovnih znamk
Mammoth.si na svojih spletnih straneh objavlja logotipe in prepoznavne simbole tretjih oseb in podjetij, ki so objavljeni v skladu z zaščito blagovnih znamk in so v celoti skladni z predpisi imetnika blagovne znamke. Mammoth.si je za objavo takšnih simbolov in znamk pridobil dovoljenje imetnika blagovne znamke. Mammoth.si ni lastnik omenjenih blagovnih znamk.

Mammoth.si ni uradno povezan, pooblaščen, potrjen ali na drug uradnen način povezan z blagovnimi znamkami, uporabljenih na spletnih straneh, promocijskem materialu, besedilih ali v drugi obliki, razen če je le to jasno definirano, kot v primeru naših prodajnih partnerjev.

Imena teh podjetij ter sorodna imena, oznake, emblemi, blagovne znamke in slike so registrirane blagovne znamke njihovih lastnikov.

Cene 
Vse cene so navedene brez DDV, DDV ni obračunan po  1. odstavkom 94. člena ZDDV-1. Vse cene so navedene v EUR in že vključujejo popuste razen če je to označeno drugače.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

V primeru napake pri navedbi cene ali lastnosti produkta Mammoth.si ne prevzema odgovornosti in si pridružuje pravico do zavrnitve naročila.