Do konca septembra podarimo .si

Samo do konca septembra, vam ob naročilu spletne trgovine ali spletne strani, brezplačno podarimo .si domeno za obdobje 1 leta! Tako lahko poleg vaše nove spletne strani, koristite vse ugodnosti, ki jih prinaša naša nacionalna .si domena!

Prednosti registracije .si domene

.si domena je nacionalna domena Slovenije, ki jo upravlja Register.si. Uporaba .si domene ima številne prednosti za podjetja in posameznike, ki želijo biti prepoznavni na domačem trgu. Preberite nekaj glavnih razlogov, zakaj je .si domena dobra izbira za vašo spletno stran.

Naša nacionalna .si domena povečuje zaupanje in verodostojnost. Uporabniki interneta so bolj naklonjeni spletnim stranem, ki imajo domeno, ki ustreza njihovi lokaciji. Kadar imate .si domeno, boste lažje vzpostavili stik in zaupanje s slovenskimi kupci, ki bodo vedeli, da ste del njihovega trga.
Ne pozabite tudi, da .si domena izboljšuje optimizacijo za iskalnike (SEO). Iskalniki, kot je Google, upoštevajo domeno pri rangiranju spletnih strani za določene ključne besede. Če imate .si domeno, boste imeli prednost pri prikazovanju v rezultatih iskanja za slovenske uporabnike, ki iščejo vaše produkte ali storitve. To vam bo prineslo več obiska, večjo prepoznavnost in večjo konkurenčnost na domačem trgu.

domena_si

Velika izbira imen in ugodne cene

.si domena vam omogoča večjo izbiro imen. Ker je .si domena manj zasedena kot nekatere druge generične domene, kot so .com ali .net, imate več možnosti za registracijo želenega imena. To vam omogoča, da izberete kratko, enostavno in zapomljivo ime, ki bo ustrezalo vaši blagovni znamki, dejavnosti ali osebnosti. Seveda pa je .si je tudi cenovno ugodna in zelo enostavna za registracijo. Registracija .si domene je hitra in preprosta.
Potrebujete le veljaven e-poštni naslov in osebne ali poslovne podatke. Cena registracije je odvisna od ponudnika gostovanja, ki ga izberete, vendar je običajno zelo dostopna. Poleg tega lahko pogosto izkoristite posebne akcije ali popuste, ki vam bodo pomagali prihraniti denar.

.si domena vam daje možnost za podporo lokalne skupnosti. Z registracijo .si domene prispevate k razvoju slovenskega interneta in podpirate lokalne organizacije, ki skrbijo za njegovo varnost, stabilnost in napredek. Register.si je neprofitna organizacija, ki deluje pod okriljem Akademske in raziskovalne mreže Slovenije (ARNES).

Do brezplačne .si domene

Domeno vam za 1 leto, podarimo ob naročilu spletnih strani, trgovin in instant prenov vaše obstoječe strani, za nove in obstoječe naročnike! Tako lahko poleg vaše nove spletne strani, koristite vse ugodnosti, ki jih prinaša naša nacionalna .si domena.

Že imate domeno .si? Brez skrbi, v tem primeru, vam podarimo brezplačno podaljšanje domene za obdobje 1 leta. 🥳

Poglejte ponudbo in prejmite .si

spletna_stran

Spletne strani

Celovita storitev izdelave in oblikovanja vaše strani.

spletna_prodaja_ico

Spletne trgovine

Za hiter in preprost začetek prodaje na spletu.

spletna_stran_ico

Prenove strani

Celovita prenova obstoječe spletne strani.

spletna_stran

Spletne strani

Celovita storitev izdelave in oblikovanja vaše strani.

spletna_prodaja_ico

Spletne trgovine

Za hiter in preprost začetek prodaje na spletu.

spletna_stran_ico

Prenove strani

Celovita prenova obstoječe spletne strani.

Promocija velja na paketih izdelave spletnih strani, trgovin, prenov in instant paketov spletnih strani. Ponudbo lahko koristijo obstoječi in novi naročniki. Ponudba velja le za eno .si domeno za obdobje enega leta, podaljšanje domene po veljavnem ceniku. Ponudba velja do 30.09.2023.