Predstavljamo prenovljene pakete instant spletnih strani. Instant izdelava spletnih strani že v nekaj dneh za mala podjetja, startupe ali predstavitvene spletne strani. Odlična izbira za hiter začetek, brez skrbi za ponudnike spletnega gostovanja, domen ali programiranja. Za vse spletne skrbi poskrbimo mi.

Zakaj izbrati Instant paket spletne strani?

Prednostni instant spletne strani so številne. Izbirate lahko med več kot 100 že oblikovanimi grafičnimi predlogami za vašo novo instant spletno stran ali po želji dokupite dodatni paket grafičnih predlog. 

Vse instant spletne strani so izdelane na čisto pravem WordPress jedru brez predelav, kar omogoča razširitev s številnimi vtičniki in grafičnimi predlogami, vaša spletna stran pa bo ostala varna še dolgo v prihodnosti z rednimi varnostnimi posodobitvami, ki jih prinaša WordPress skupnost.

Instant S

620.00 EUR

Instant M

730.00 EUR

Instant L

840.00 EUR

Vse kar potrebujete za prisotnost na spletu!

Pozabite na iskanje ponudnikov spletnega gostovanja, domen, spletne pošte in spletnih strani, pri Mammoth ponujamo celovito spletno rešitev, za vse vaše spletne skrbi. Vsi instant spletni paketi že vključujejo spletno gostovanje in brezplačno .si domeno za obdobje 1 leta!

Naša ekipa bo izbrano predlogo prilagodila na vašo celostno grafično podobo, spletno stran opremila s fotografijami in logotipi vašega podjetja. V spletno mesto vdelamo obrazce za naročila, reklamacije, rezervacije, povpraševanje … Instant spletno stran opremimo s spletno analitiko Google ali Matomo za napreden pregled obiskovalcev in prometa.