Blog

Preprosto in jasno

Ponudite svojim obiskovalcem pregledno in preprosto spletno stran z vsemi informacijami.
Pri izbiri oblike za spletno stran je pomembno, da je le ta pregledna in uporabna. Obiskovalec spletne strani mora vse informacije najti takoj, brez razmišljanja in pretiranega iskanja. Tako, da je nujno, da pri izbiri oblike vključite vse funkcionalnosti vaše spletne strani.

Spletna stran naj odraža vas ali vaše podjetje uporabite svoje najljubše barve ali barve podjetja. Vseeno pa moramo paziti, da se barve ujemajo. Vsak obiskovalec se v povprečju v prvih 5 sekundah odloči ali mu je spletna stran všeč, ji zaupa in ali je vredna obiska.

Preverite našo ponudbo oblikovanja! Klikni tukaj!

Hitro in zanesljivo gostovanje

Premislite o gostovanju in o ponudniku spletnega gostovanja saj je hitrost nalaganja izjemno pomembna.
Izjemno pomembno je hitro nalaganje spletne strani vašim obiskovalcem se mora spletno mesto naložiti hitro in brez napak. Zato je pomembno, da izberete zanesljivega ponudnika gostovanja, ki bo ponudila dom vaši spletni strani. Izbira gostovanja je različna izbirate lahko med navadnim spletnim gostovanjem, ki je primeren za vse spletne strani na hitrih NVMe strežnikih. Za bolj zahtevne aplikacije pa izberemo VPS ali celo samostojen strežnik.

Pri Mammoth.si izdelane spletne strani po naročilu in trgovine uporabljajo CDN, kar je ključni del infrastruktrure za zagotavljanje izredno hitre spletne strani kjer koli po svetu. Vsem svojim naročnikom z zakupljenimi domenami pa omogočamo Anycast DNS strežnike. V praksi kombinacija obojega pomeni izredno hitro velike hitrosti spletnih strani in povečano varnost pred napadi.

PCIe 4.0 NVMe
PCIe 3.0 NVMe
SATA SSD
speedometer

Zaporedno branje
7,000 MB/s

speedometer

Zaporedno pisanje
5,000 MB/s

Ste vedeli, da Mammothovo omrežje v celoti poganjajo profesionalni PCIe 4.0 NVMe diski z bliskovito hitrostjo branja podatkov vse do 7,000 MB/s

Redno posodabljanje vsebine

Redno in pogosto dodajajte novo vsebino, članke, slike in cenike, tako je vaša ponudba vedno pravilna in veljavna.
Redno posodabljanje vsebine vaše spletne strani je pomembno predvsem zaradi optimizacije, zaupanja vaših obiskovalcev in privabljanja novih. Obiskovalci se bodo raje vračali na spletno stran, ki je redno posodobljena in na kateri lahko prejme informacije, ki jih potrebuje. Redno vzdrževani ceniki, fotogalerije, kontaktne informacije in seveda pogoji poslovanja so pogosto razlogi za obisk vašega obiskovalca.

Vprašajte se, kaj bi privabilo obiskovalce na vašo spletno mesto in opravite promocijo. V svojo spletno mesto lahko vključite promocije, jih povežete z družbenimi omrežji in tako privabite nove obiskovalce na vašo spletno stran.

Pri Mammoth.si ponujamo storitve vzdrževanja spletnih strani, spletnih trgovin in ostalih aplikacij. Preverite našo ponudbo tukaj.

Komunikacija in marketing

Pomembno je, da z obiskovalci vzdržujete kontakt. Lahko si umislite spletni kontakti obrazec, komentarje, forume, klepet, socialna omrežja… Veliko podjetji se poslužuje uporabe e-poštnega marketinga, kar je lahko odlična naložba v promocijo vaše spletne strani. Dodatne prednosti poštnega marketinga so, da lahko do bralca dostavite večjo količino informacij, spletne povezave ali celo video oglase vaše strani izdelka ali storitve. Na spletno mesto vključite obrazce za prijavo na poštne novice in tako privabite nove naročnike, ne pozabite pa na dodatne priložnosti, ponudite svojim naročnikom kupon ali popust v primeru prijave na vaše e-poštne novice.

Z nami je začetek preprost

Z nami je začetek na spletu preprost in brezskrben. Naša ekipa je tukaj za vas vse dni v tednu, ko potrebujete pomoč ali nasvet. Ali pa preprosto prepustite naši ekipi, da spletne storitve opravlja za vas medtem, ko se vi posvečate vašemu poslu.

Naša ekipa je pripravljena, pošljite nam sporočilo in skupaj bomo ustvarili nekaj izjemnega.

Več od Mammoth.si

Kako izbrati optimalno domeno za vašo novo spletno stran?

Domena je spletni naslov vaše spletne strani. Pomembno je, da pri izbiri domene upoštevamo nekatera pravila, tako bomo lahko bolje in hitreje promovirali spletno stran. Pri Mammoth.si vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno domeno za vašo novo spletno stran! Izbira domenske končnice Pri izbiri domenske končnice lahko izbirate med stotimi končnicami bolj ali manj [...]
Read More

Mesečna razprodaja domen do 90% ceneje

Preverite naše razrezane cene pri mesečni odprodaji domen vse do 90% na izbrane domene! Dodatno pa smo za vas razširili ponudbo domen, ki sedaj obsega več kot 1350 domenskih končnic. 😱 Popolno za vašo novo spletno stran Odlična izbira domen za vse vrste spletnih strani, trgovin in spletnih aplikacij zdaj do 90% ceneje! .eu 8.00€ [...]
Read More

Prenovljeni instant paketi

Predstavljamo prenovljene pakete instant spletnih strani. Instant izdelava spletnih strani že v nekaj dneh za mala podjetja, startupe ali predstavitvene spletne strani. Odlična izbira za hiter začetek, brez skrbi za ponudnike spletnega gostovanja, domen ali programiranja. Za vse spletne skrbi poskrbimo mi. Zakaj izbrati Instant paket spletne strani? Prednostni instant spletne strani so številne. Izbirate [...]
Read More

Registriraj svojo .eu domeno za 10 let

Registrirajte svojo novo .eu domeno za samo 19.00 EUR za kar 10 let! Promocija velja za vse zakupljene .eu domene za 10 let. Do konca maja vsem svojim naročnikom omogočamo registracijo .eu domene za obdobje 10 let po akcijski ceni 25.00 EUR! Ponudba velja do 31.5.2021 Po pretečenem obdobju registracije 10 let, se obnovitev obračuna [...]
Read More

Preprosti nasveti za dobro spletno stran

Preprosto in jasno Ponudite svojim obiskovalcem pregledno in preprosto spletno stran z vsemi informacijami. Pri izbiri oblike za spletno stran je pomembno, da je le ta pregledna in uporabna. Obiskovalec spletne strani mora vse informacije najti takoj, brez razmišljanja in pretiranega iskanja. Tako, da je nujno, da pri izbiri oblike vključite vse funkcionalnosti vaše spletne [...]
Read More