Zaključeni projekti

Preverite nekaj izmed naših zaključenih projektov.

Trax

/
Trax je AirTag držalo za sedež kolesa za nevidno in signalno nemotečo montažo sledilne naprave Apple. Izdelava spletne strani in marketing spletne trgovine.

Barle CNC

/ /
Izdelava spletne strani za Barle CNC, ki se ukvarja z izdelavo po naročilu izdelanih kovnskih izdelkov s postapki struženja, rezkanja ter brušenja, za stroje, naprave in avtomobilsko industrijo.

Akademija

/ /
Akademija Mammoth je spletno mesto za učenje in pridobivanje znanja iz področja spletnega in digitalne poslovanja podjetja, objavljamo poučne in zanimive članke, novice in kvize. Vse kar podjetnik potrebuje za poslovanje na spletu.

E-Naročanje

Celovit sistem za spletno naročanje in rezervacije spletnih terminov. Primeren za vse vrste storitvenih dejavnosti, kot so frizerji, avtomehaniki, restavracije, klubi in še več. Primerno tudi za opravljanje storitev na domu.

Mimi Spomini

/ /
Mimi Spomini je unikatna spletna trgovina z še bolj unikatnim izdelkom interaktivnim dojenčkovim dnevnikom, personaliziranimi pliškoti in več. Oblikovano in izdelano v Sloveniji iz ekoloških materialov.

Tisk na platno

/ /
Tisk na platno je ena najbolj priljubljenih spletnih trgovin za naročilo platna z vašim motivom, sliko ali vzorcem. Za Tisk na platno smo izdelali grafično predlogo, spletno trgovino in skrbimo za spletni marketing v oglaševalnem omrežju.

Gradnje Partaš

/
Izdelava predstavitvene spletne strani gradbenega podjetja Gradnje Partaš z predstavitvijo podjetja, referencami in kontaktnimi obrazci. Osnovna optimizacija in vpis v spletne iskalnike.

ERP Darness

Izdelava in konfiguracija ERP sistema za živilsko podjetje Darness Group d.o.o. Sistem zajema vodenje zalog, proizvodnjo, HACCP, živilsko skladnost, davčno skladnost in vključen CRM sistem.

IT-opti

/
IT-opti zagotavlja optimalne IT storitve za podjetja. Pri Mammoth.si smo izdelali celostno grafično podobo, logotipe, dopisne liste, vizike, ter spletno stran.

Webo Cloud

/ /
Webo.hosting je ponudnik spletnega gostovanja za katerega smo izvedli projekt celostne grafične podobe. Oblikovanje logotipov, prodajne grafike, oblikovanje spletnih strani, epoštnih predlog ter ostalih prodajnih sistemov.

IT-opti Trgovina

/
IT-opti je spletna trgovina z računalniško opremo in računalniško opremo. Pri Mammoth.si smo za IT-opti izdelali CGP spletno trgovino, oblikovanje grafike ter opravili osnovno optimizacijo trgovine.

Tegelček

/ /
Tegelček spletna trgovina za prodajo okrasnih zelišč in rastlin v tegelčku. Za Tegelček smo izdelali celostno grafično podobo, oblikovali prodajno in transportno embalažo ter izdelali celovito in kreativno spletno trgovino.

Webo.hosting

/ /
Webo.hosting je ponudnik spletnega gostovanja za katerega smo izvedli projekt celostne grafične podobe. Oblikovanje logotipov, prodajne grafike, oblikovanje spletnih strani, epoštnih predlog ter ostalih prodajnih sistemov.

Rack-oon

Rack-oon je podjetje, ki se ukvarja s prodajo spletnih strežnikov, ERP sistemov, VPS strežnikov in ostalih namenskih aplikacij. Izdelava spletne strani in osnovna optimizacija in vpis v spletne iskalnike.

Video promocije

Preverite tudi naše izdelane video promocije in oglase!