E-HACCP

Digitalna platforma za celovito vodenje sistema HACCP v živilstvu, gostinstvu ali trgovini. Samodejno beleženje in opozaranje temperatur, prevzem in skladiščenje surovin.

Za digitalni HACCP sistem

Celovita spletna rešitev

Celovita rešitev za vodenje živilskopredelovalne industrije ali drugega obrata, ki pri obratovanju implementira HACCP sistem. Celovita digitalna rešitev skladna z veljavno zakonodajo in smernicami.

Spletni sistem

Za vas vzpostavimo sistem vzpostavimo povezave z senzorji in povežemo z spletom, naša ekipa pa vam stoji ob strani 24/7 za lažji začetek.

Prva celovita rešitev

Prva celovita rešitev za celovito vodenje živilske ali prehrabene industrije kar preko spleta hitro in preprosto.

Brezskrben začetek

Naša ekipa bo za vas v celoti prilagodila sistem za vse vaše potrebe od oblikovanja tlorisa, do vrisa kritičnih točk in poti.

Kako deluje?

E-HACCP deluje s povezovanjem senzoričnih in vhodnih naprav v celovito oblačno plaformo izdelano izključno za potrebe živilske industrije. Ustreza vsem standardom, zahtevam in priporočilom.

Temperaturni senzorji

E-HACCP podpira odaljeno odčitavanje temperaturnih naprav preko Zigbee protokola. Sistem samodejno odčita temperaturo po željenem intervalu ter jo varno shrani v spletni oblak za trajno hrambo. Za pregled in nadzor bo sistem izrisal grafe in redna poročila, v primeru dostopanja pa vas obvestil preko elektronske pošte, sms sporočila ali v nujem primeru, kar preko telefonskega klica.

Okoljski senzorji

V Mammoth E-HACCP lahko priključite vse vrste okoljskih senzorjev za zaznavanje sprememb v okolici. Preprosto priključite senzorične naprave za merjenje onesnaženosti zraka ali celo organskih spojin ter s pomočjo E-HACCP preverite prisotnost fungicidov in plesni. V primeru razlitja tekočin bo senzor tekočin poskbel za pravočasno obvestilo, v primeru neljubega dogodka kot je požar pa vas bo sistem na podlagi vseh vhodnih enot obvestil o nevarnosti. Tako lahko v prostoru vedno preverite prisotnost trdih delcev, organskih spojin ali plinov kot je CO2.

Vodenje zaloge surovin

Preprosto vodenje zaloge surovin bo vam omogočilo popolen nadzor nad živili v skladiščih od hladilnic do silosov. Z Android aplikacijo pa lahko uporabnik hitro in preprosto prevzema surovine, upravlja zaloge in opravi inventuro ali popis. Aplikacija podpira skeniranje črnih kod, QR kod in NFC funkcij, kar pomeni, da sistem samo z dotikom opravi željene posodobitve.

Celovit pregled

E-HACCP bo za vas samodejno generiral redna poročila po željenem intervalu odčitavanja ob vsakem odstopanju od definiranih vrednosti pa vas sistem lahko obvesti preko elektronske pošte, SMS sporočila ali v nujnih primerih preko avtomatiziranega klica. Podatki se beležijo za neomejeno dolgo časa ter so varnostno kopirani na vsaj treh različnih odaljenih lokacijah.

Vodenje zaloge surovin

E-HACCP je bil ustvarjen od živilcev za živilce v sodelovanju s prehrabeno industrijo na sončni strani Alp in je v celoti izdelan z namenom uporabe v panogi. Sistem je skladen z vso trenutno veljavno zakonodajo, pravilniki in smernicami ob vsakih spremembah pa je redno nadgrajen in posodobljen. Sistem ima implementirano revizijsko sled in omogoča časovni izpis vseh podatkov.

Preprosto kar preko spleta

Spletna aplikacija

Varno in zanesljivo

Varnost in dosegljivost sistema je naša prioriteta. Vsi podatki so varnostno kopirani na vsaj treh različnih lokacijah skladno s ISO27001 vsi sistemi pa so redno vzdrževani in nadgrajeni s strani naše ekipe.

Vedno z vami

E-HACCP je oblačna storitev dostopna preko spleta na vseh Android in Apple napravah kakor tudi v vseh spletnih brskalnikih, preprosto in zanesljivo. Do podatkov pa lahko dostopade vedno in povsod.

Namenska plaforma

E-HACCP je bil razvit v sodelovanju z domačo živilsko pridelovalno industrijo, je v celoti skladen z veljavno zakonodajo, pravilniki in smernicami. Podpira vse domače in EU tehnične specifikacije in zahteve.

Želite ponudbo?

Vas zanima uporaba digitalnega HACCP sistema? Pošljite nam sporočilo naša ekipa pa vam bo posredovala neobvezajočo ponudbo, ter odgovorila na vsa vaša vprašanja. 

Brezskrbno in ugodno

Vzdrževanje aplikacije

Redne posodobitve

HACCP Aplikacija bo redno posodobljena s strani naše ekipe po vašem željenem urniku, kar zagotovi varno in zanesljivo delovanje.

Nadzor delovanja

Aplikacijo nadzorujemo, ekipa pa je obveščena še o tako mali težavi.

Garancija na delovanje

V času zakupljenega vzdrževanja jamčimo za vašo brezhibno delovanje aplikacije.

Vse pod eno streho

Celovita spletna rešitev

Prilagodljiva in ugodna celovita spletna rešitev od spletne strani do poštnega strežnika in domene. Varno in hitro po eno streho.

7450-SEO-1

Spletna stran

Vaša nova spletna stran gostovana na naših strežnikih, izdelana po naročilu in vaših zahtevah.

4972-Server-Settings

Spletno gostovanje

Zanesljivo in varno spletno gostovanje na NVMe strežnikih gostovanih v podatkovnem centru.

7450-SEO-2

Domena

Podaljšajte, prenesite ali registrirajte svojo novo domeno. Izbirate lahko med več kot 800 domenami!

4416-Email

Spletna pošta

Dostop do spletne pošte vedno in povsod, preko naše spletne aplikacije ali poštnega odjemalca.

6054-Notes-on-Cloud

Dodatne aplikacije

Izbirajte med več kot 500 aplikacijami ter jih namestite le z enim klikom, preko nadzorne plošče Plesk.

284-Bulb-ii

Dodatne storitve

Potrebujte optimizacijo, dodatne prevode, vzdrževanje? Brez skrbi naša ekipa je pripravljena na izziv!

Varno in zanesljivo v našem omrežju

Varnost in zanesljivost

Nadzor delovanja

We are a company that offers design and build services for you from initial sketches to the final construction.

Podatkovni center

We are a company that offers design and build services for you from initial sketches to the final construction.

GDPR Skladno

We are a company that offers design and build services for you from initial sketches to the final construction.

Varnostne kopije

We are a company that offers design and build services for you from initial sketches to the final construction.

WAF Zaščita

We are a company that offers design and build services for you from initial sketches to the final construction.

Anycast DNS

We are a company that offers design and build services for you from initial sketches to the final construction.

Skupaj bomo ustvarili nekaj izjemnega

Vas zanima sodelovanje? Pošljite nam sporočilo!

Koliko najem HACCP sistema?

Cena najema je odvisna od vaših potreb in zahtev po prilagoditvah in zahtevnosti organizacije vaše dejvnosti (Poslovne enote, segmentirana proizvodnja, vrste skladišč, ipd). Za podrobno ceno nas kontaktirajte naša ekipa bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Kam se shranjujejo podatki?

Podatki se shranjujejo na spletni strežnik v oblaku pod vaših nadzorom. Vsi podatki imajo vsaj tri varnostne kopije in so v celoti kriptirani.

Kako dolgo se podatki hranijo?

Podatki o meritvah, dokumentih in ostale dokumentacije se hranijo za obodbje 10 let.

Je možen preizkus aplikacije?

Omogočen je predogled in testiranje spletne aplikacije. Žal zaradi narave aplikacije in panoge prilagoditve (Izdelava HACCP načrta, kritične točke, čiste/nečiste poti, ipd) niso možne in so izvedljive le v primeru naročila aplikacije.

Kje je možen predogled aplikacije?

Seveda! Predogled aplikacije omogočamo na zahtevo, prosimo obrnite se na naš podporni center.