Mammoth izdeluje spletne strani, spletne trgovine in poslovne aplikacije, ter poskrbi za celovit marketing vašega posla preko spleta. S kreativnimi in izvirnimi rešitvami pa poskrbimo za marketing in promocijo vaše strani ali izdelka na spletu. Naša ekipa pa bo vedno poskrbela za zanesljivo delovanje s vzdrževanjem in rednim posodabljanjem vaše spletne aplikacije.

Mammoth Spletne storitve – David Harl s.p.
Dolga ulica 26, 2204 Miklavž na Dravskem polju

Splošna vprašanja:
info@mammoth.si
(02) 600 14 16

Podpora uporabnikom:
podpora@mammoth.si
080 488 802

068 603 204

info@mammoth.si

Brskanje po Mammoth.si je varno in zasebno!

Brskanje po straneh Mammoth.si je varno in zasebno. Mammoth.si zbira anonimno statistiko obiska spletne strani za namene oglaševanja in promocije, katero lahko kadar koli onemogočite s blokado piškotkov. Mammoth.si ne shranjuje osebnih podatkov uporabnika kot sta email naslov ali IP naslov, ta se uporablja le pri uporabi kontaktnega obrazca zaradi  večje zaščite ponudnika in uporabnika in pri naročilu naših storitev. Podatki niso javno dostopni in se ne shranjujejo trajno ter jih ne uporabljamo v oglaševalne ali promocijske namene.

Pri naročilu storitev zbiramo in obdelujemo: IP naslov, ime in priimek naročnika, naslov naročnika, ime podjetja in davčno številko podjetja.

Podjetje Mammoth – David Harl s.p. je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1)  kot upravitelj spletnega mesta zavezan k varovanju podatkov svojih uporabnikov.

 

Piškotki

Kaj je piškotek?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na spletno stran), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Ime piškotaUpravljalecTrajanjeOpisObveznost
OABLOCKMammoth.si1 mesecPrikaz oglasov na brezplačnih aplikacijahDA
OACAPMammoth.si1 danMax. prikaz oglasov v aplikacijiDA
OAIDMammoth.si1 danID oglasa v aplikacijiDA
TawkConnectionTimeMammoth.siDo konca sejeČas prijave vtičnik za klepetDA
TawkCookieMammoth.si60 dniVtičnik za klepetiDA
Tawk_56efe9ff0b531a6d16d94344Mammoth.si2 dniVtičnik za klepet IDDA
__tawkuuidMammoth.si2 dniVtičnik za klepet UIDDA
_gaGoogle1 danSpletna analitikaNE
_gat_gtag_IDGoogle1 danSpletna analitikaNE
_gidGoogle1 danSpletna analitikaNE