Mammoth izdeluje spletne strani, spletne trgovine in poslovne aplikacije, ter poskrbi za celovit marketing vašega posla preko spleta. S kreativnimi in izvirnimi rešitvami pa poskrbimo za marketing in promocijo vaše strani ali izdelka na spletu. Naša ekipa pa bo vedno poskrbela za zanesljivo delovanje s vzdrževanjem in rednim posodabljanjem vaše spletne aplikacije.

Mammoth Spletne storitve – David Harl s.p.
Dolga ulica 26, 2204 Miklavž na Dravskem polju

Splošna vprašanja:
info@mammoth.si
(02) 600 14 16

Podpora uporabnikom:
podpora@mammoth.si
080 488 802

068 603 204

info@mammoth.si

Postali smo certificirani za Google in Microsoft

Postali smo uradni certificiran posameznik za prodajo oglasov in storitev podjetja Google in Microsoft v prikaznem in iskalnem omrežju! Svojim strankam tako ponujamo zanesljiv marketing z zanesljivimi rezultati. Naša ekipa je usposobljena za prodajo produktov povezanih s splentnim oglaševanjem, iskanjem, analizo obiska, analizo prodaje in razvojem spletnih strani.

Sedaj lahko svojim strankam še ugodneje ponujamo spletno oglaševanje in priskrbimo posebne promocije iz programa Google partners, tako bodo lahko naše stranke uživale v ugodnostih, ki jih prejemamo.

Poskrbimo in svetujemo pa lahko vsem, ki bi želeli sodelovati v prikaznem omrežju v programu AdSense, ki vam omogoča monetizacijo vsebine, preko katere lahko z oglasi ustvarite prihodek. Mammoth vam svetuje glede postavitve oglasov, pravilnikov in izboljšanja donosnosti, za vas pa tudi oblikujemo in uredimo spletno stran, da bo v celoti ustrezala smernicam za oglaševanje.

Preverite naše certifikate:

 

 


Certificiran posameznik

Google

 

Ne spreglejte pa naših novih instant paketov spletni strani:

Klikni za več info